Address
Parc Industrial Bistrița Sud 7, Viișoara
Bistrița Năsăud, Romania
Sales
sales@datacor-connectivity.com
Phone: (+40)724.322.940

Compania

Datacor

20 de ani de experienta.

De 20 de ani, ajutăm oamenii să comunice mai ușor. Datacor este o companie românească, cu 20 de ani de experiență în soluții inovatoare de comunicații, securitate și soluții electrice, care operează în segmentele de birouri, retail și industrial. Din 2002 până în prezent, compania a crescut continuu, ajungând la o echipă de 100 de oameni și o cifră de afaceri de 9 milioane de euro.

Lucrăm cu fibra optică de 20 ani și credem că viitoarele rețele de telecomunicații pot fi susținute doar de fibră. Niciun alt mediu nu oferă capacitatea de lățime de bandă și viteza de transmisie oferite de fibra optică.

Timpi de livrare rapizi

Solutii personalizate.

Acesta este motivul pentru care am decis să investim într-o unitate de producție pentru conectivitate prin fibră optică. Ne dorim ca produsele noastre să facă parte din digitalizarea Europei. În linia noastră de producție de ultimă generație, producem soluții de conectivitate de înaltă calitate. Ne concentrăm pe livrarea unor termene de livrare rapide și soluții personalizate pentru clienții noștri.

0%

Cresterea clientilor
in ultimii 2 ani.