Address
Parc Industrial Bistrița Sud 7, Viișoara
Bistrița Năsăud, Romania
Sales
sales@datacor-connectivity.com
Phone: (+40)724.322.940

Comunitate

Datacor

Protectia mediului.

Ne dorim ca dezvoltarea companiei să fie cât mai sustenabilă posibil, așa că în strategia companiei avem un plan pe 5 ani de reducere a emisiilor de carbon generate de activitatea noastră. Vom continua să investim în capacitatea de producție a energiei regenerabile, reînnoirea flotei și proiectele de împădurire cu ONG-uri locale. Scopul este de a avea zero emisii de carbon în 5 ani.

La noul nostru sediu, am instalat deja un sistem de panouri fotovoltaice, menite să crească eficiența energetică a spațiului și să contribuie la reducerea amprentei de carbon.

Și cu cea mai nouă divizie de companie, Datacor Green Energy, ajutăm alți clienți și companii să aibă costuri de operare mai mici și un impact mai mic asupra mediului prin soluțiile noastre fotovoltaice solare la cheie.

Alergarea Montana ne tine in viata

Datacor Running Team.

Ne pasă foarte mult de toate cauzele pe care le susținem și cel mai bun exemplu este Asociația Datacor Running Team, unul dintre cele mai dragi proiecte ale noastre. Echipa de alergare ne-a adus multă mândrie și fericire de-a lungul anilor și a fost emoționant să văd că membrii își realizează visele de a se clasa foarte bine sau chiar de a câștiga competiții importante de alergare în țară sau în străinătate.

Proiect CSR

Via Transilvanica.

Un alt proiect care ne este drag este Via Transilvanica. Acesta este primul traseu de mare distanță din România, care se extinde de la Putna la Drobeta Turnu-Severin, trecând prin 1400 km de peisaje românești spectaculoase. Suntem mândri să fim implicați în calitate de sponsori și voluntari ai acestei mari acțiuni.